اتاق خبر جایزه نوبل فیلیپین بسیار خوشحال است اما در محاصره است

ویراستاران و گزارشگران جوان سایت خبری فیلیپین Rappler قبلاً مشغول بودند جمعه. این آخرین روزی بود که نامزدها می توانستند برای شرکت در انتخابات سال آینده ثبت نام کنند و روزنامه نگاران در حال مشاهده این بودند که چه کسی سعی خواهد کرد رودریگو دوترته ، رئیس جمهور که سالها به Rappler حمله کرده و اعضای کارکنان آن را تهدید کرده است. سپس ماریا رسا ، یکی از بنیانگذاران این روزنامه ، شنید که او و روزنامه نگار روس ، دیمیتری ا. موراتوف ، به دلیل” مبارزه شجاعانه خود برای آزادی بیان “جایزه صلح نوبل را دریافت کرده اند. . » او بلافاصله به بنیانگذاران خود پیام داد: “من برنده شدم”. کلمه پخش شد و تعدادی از “OMGs” به کانال Slack شرکت سرازیر شدند. کارکنان گفتند ، برای چندین ساعت از جایزه خانم رسا انرژی گرفتند. اما آنها روزهای سختی در پیش است . ممکن است وب سایت خبری همچنان بسته شود. هفت مورد وجود دارد پرونده های فعال در دادگاه علیه خانم رسا و راپلر در جریان است. روزنامه نگاران این سایت با فشارهای شدید ترول های آنلاین روبرو هستند که با پیشنهاد آقای دوترته مبنی بر اینکه خبرنگاران باید به عنوان “جاسوسی” رفتار کنند که “از ترور معاف نیستند” جسارت کرده اند. آینده یکی از معدود نهادهای روزنامه نگاری مستقل در فیلیپین در خطر است. با پوشش خبری درباره سوءاستفاده های پلیس در جنگ آقای دوترته با مواد مخدر و داستانهای مربوط به معاملات فسادآمیز با تجار محلی ، راپلر نماد روزنامه نگاری بی باک در منطقه ای است که مطبوعات به طور مداوم در آن با مشکل روبرو هستند. گزارشگران Rappler اذعان می کنند که این زمان های سخت است. دسترسی به دلیل حملات آقای دوترته به آنها مسئله ای است. بار روانی تحت ترول بودن ، به ویژه در یک اتاق خبر که میانگین سنی آن 23 سال است ، رو به کاهش است. اما آنها همچنان در تلاش هستند تا – به قول خانم رسا-“خط را نگه دارید.” ” آنها خیلی خوب می دانند که سرپیچی از آقای دوترته هزینه بالایی دارد. در ژانویه 2018 ، کمیسیون بورس و اوراق بهادار فیلیپین اعلام کرد که مجوز فعالیت Rappler را لغو می کند و می گوید این سایت قوانین مربوط به مالکیت خارجی را نقض کرده است. این اقدام از سوی فعالان حقوق بشر و دیگر روزنامه نگاران به عنوان تلافی پوشش رسانه ای Rappler در مورد جنگ وحشیانه مواد مخدر آقای دوترته تلقی شد. بنیانگذاران او ، لیلیبت فروندوسو ، گلندا گلوریا و چای هوفیلنا ، تأکید کردند که این شرکت قرار نیست مرعوب شود. با هم ، از بنیانگذاران در اتاق خبر به عنوان “مانانگ” یاد می شود-یک اصطلاح دوست داشتنی فیلیپینی برای خواهر بزرگتر. بیا کوپین ، خبرنگار ارشد ، گفت که وارد شد ملاقات “کمی گیج و کمی نگران” بود اما احساس امیدواری کرد. خانم کوپین می گوید: “واضح بود که مانگ های ما قرار است با هم بجنگند ، بنابراین فکر می کنم این به بسیاری از ما ، جوانان جوان Rappler کمک کرد.” “مانند این بود:” خوب ، شاید بتوانیم این کار را انجام دهیم. ” = “40.008059516429”> در سال 2012 تأسیس شد ، اما سازمان خبری فاش کرد چگونه برخی از افرادی که توسط پلیس کشته نشده اند همانطور که مقامات گفته اند با آنها مقابله کردند ، اما در عوض به طور خلاصه اعدام شدند. در آن از مسئولان خواسته شد تا پاسخگو باشند. آقای. دوترته با در سخنرانی خود در مورد وضعیت ملت در سال 2017 ، Rappler را متمایز کرد و گفت که” کاملاً متعلق به آمریکایی هاست “، خلاف قانون اساسی فیلیپین. در سال 2018 ، پس از آنکه دولت اعلام کرد مجوز وب سایت را لغو می کند ، آقای دوترته گفت که این یک تصمیم سیاسی نیست اما این سازمان را ” رسانه خبری جعلی. ” به روز شده اکتبر. 8 ، 2021 ، 1:18 بعد از ظهر ET در ژوئیه همان سال ، دادگاه تجدیدنظر فیلیپین از تنظیم کننده درخواست کرد که پرونده را مجدداً بررسی کند و اجازه می دهد Rappler فعلا باز نخواهد ماند. قانونی که آنها استناد کردند وضع شد. در ژوئن 2020 ، خانم رسا به اتهام محکوم شد که وی برای آن درخواست تجدیدنظر دارد. او در مصاحبه ای می گوید: “وقتی مورد حمله قرار می گیرید ، تمام اصطکاک یک سازمان خبری ، آنها به ویژه با ماموریت روزنامه نگاری از بین می روند ، اگر می دانید که باید چه کار کنید.” “من فکر می کنم این فوق العاده قدرتمند بوده و به ما انرژی می دهد.” 47.5 “> ” خسته می شوید و می ترسید. اما من سه بنیانگذار دارم. ما به نوبت از ترس می ترسیم. ” “ما هرگز در همان زمان نمی ترسیم.” برای دور زدن از دست دادن تبلیغ کنندگان به دلیل حملات آقای دوترته ، Rappler منابع خود را در پروژه ها و اشتراک های داده محور قرار داده است. حتی با داشتن یک اتاق خبر از 15 خبرنگار ، پادکست ها و فیلم های کوتاه بیشتری را در طول همه گیری منتشر کرد و به شرکت اجازه داد در سال 2020 سودآور باشد. خانم. رسا و بنیانگذارانش در شورش “قدرت مردم” که رئیس جمهور فردیناند مارکوس را در اواسط دهه 1980 سرنگون کرد ، به عنوان خبرنگاران دندان های خود را بریدند. یکبار تاج گل مشکی سیاه به درب خانواده خانم گلوریا تحویل داده شد. خانم فروندوسو یکبار با فرزند تازه متولد شده اش به زندان انداخته شد. خانم گلوریا گفت که شرکت تمریناتی را برای آماده سازی چهار سناریو انجام داده است: دستگیری ، حمله ، حبس و تعطیلی. در فوریه 2020 ، یک حمله خشک به قدری واقعی بود که کارکنان ، که عاقل تر نبودند ، شروع به پخش آن بر روی پلت فرم زنده وب سایت فیس بوک کردند. دعوا خانم گلوریا گفت ، برای آزادی مطبوعات در حال حاضر پیچیده تر از دهه 1980 است ، “زیرا حملات معتبر موذیانه ، سیستماتیک و گسترده است.” aria-label = “companion column”/> “اگر شما یک روزنامه نگار فیلیپینی هستید که حقوق کمی دریافت می کنید و در محیطی کار می کنید که از نظر اقتصادی و مالی کاملاً امن نیست ، تنها ثروت شما شهرت شما است. ” “اما وقتی توسط ارتش ترول به صورت آنلاین مورد حمله قرار می گیرید و متهم به فساد و ادعاهای بی اساس می شوید ، آن وقت این حق را از دست می دهید. “/> ” این چیزی است که خبرنگاران جوان ما تجربه کرده اند او گفت و این از نظر شجاعت آنها را کمی سخت کرده است. ” دروغ را خنثی کردن تهدیدها را فوراً به فیس بوک گزارش دهید. و از مهارتهای تحقیقاتی برای افشای کسانی که پشت ترولینگ هستند استفاده کنید. محیطی که آزادی مطبوعات در محاصره است. پاترنو اسماکل دوم ، سردبیر اخبار Rappler ، گفت یکی از س questionsالاتی که از مصاحبه شوندگان پرسید این بود که آنها در مورد حمله به سازمان خبری چه احساسی دارند. او گفت که نباید هیچ گونه پاسخ شگفت انگیزی وجود داشته باشد. “مردم فکر می کنند که ما فقط باید مخابره کننده و ناظر موسیقی باشیم. این گونه نیست که تصور می شود. “آقای اسماکل گفت. “وجود شما در خطر است ، و اگر مبارزه نکنید ، پس شما چه هستید؟” جیسون گوتیرز در گزارش دهی مشارکت کرد.

اتاق خبر جایزه نوبل فیلیپین بسیار خوشحال است اما در محاصره است

دیدگاهتان را بنویسید